Bli en Boktugg Supporter - stötta så ofta du vill

Vill du stötta Boktugg via ditt företag och få en faktura på beloppet? Då ska du kolla in våra alternativ för supporters/sponsorer. Nedanstående är främst tänkt för privatpersoner som vill ge en hjälpande hand.

Är du en av dem som besöker Boktugg varje dag, vecka eller månad? Genom åren har vi investerat miljoner i att bygga upp den här sajten och varje månad lägger vi tiotusentals kronor på de hundratals artiklar som vi publicerar. Vår viktigaste intäkt – tillsammans med annonser och affiliate (när du klickar på köplänkar från alla läsvärda böcker du hittar i vår sökfunktion) – är frivilligt stöd från våra supporters.

Bli en supporter idag, du också. Eftersom alla har olika förutsättningar att bidra vill vi göra det enkelt och flexibelt. Därför kan du själv belopp och ge ett bidrag så ofta du känner för det – eller har råd.

Du kan även välja att bli Insider-prenumerant där du förutom branschkunskap även får tillgång till våra exklusiva korsord.

* Debiteras via kortbetalning med valt belopp – prisexempel via snabbval ovan, men du kan justera siffrorna så att de passar din plånbok

Säker kortbetalning med SCA and 3D Secure (Visa, Mastercard, American Express) alternativt Google Pay eller Apple Pay.

Valfritt engångsbelopp – via Swish ...

Vill du inte betala med kort? Det går precis lika bra att Swisha ett valfritt belopp då och då. Använd numret nedan eller scanna QR-koden intill.

Vårt Swishnummer (Boktugg AB):
123-483 18 71

Boktugg-QR-kod

Valfritt engångsbelopp (1 år) – via faktura

För dig som av någon anledning inte vill betala med kort eller Swish erbjuder vi även faktura. Skicka ett mejl till support@boktugg.se med din faktureringsadress och ange att det avser stödprenumerationen Boktugg Supporter. Du väljer helt själv vilket belopp du vill betala, dock minst 500 kr (inkl moms). För lägre belopp, välj något av betalalternativen ovan.

Hjälp oss och följ med bakom kulisserna i bokbranschen

Boktugg Supporter är för dig som älskar Boktugg. Du har läst vårt manifest och vet att vi tar läsarna med bakom kulisserna i bokbranschen. Vi väljer att göra det utan att hälften av artiklarna döljs bakom en betalvägg.

Vi vill mer. Snabbare nyheter, fler reportage. Och recensioner av nya böcker, litteraturkritik, för att guida läsare och återförsäljare till nya utgivningar. Vi vill skapa evenemang för våra läsare.

Men att förverkliga alla dessa idéer kräver större intäkter. Vi tjänar pengar på annonser, på våra sponsrade artiklar (köp ett marknadspaket!) och på affiliatelänkar (när du ser info om en bok på sajten och klickar på ”Köp hos xxx” får vi en liten kickback) samt våra Supporter-prenumerationer.

 

Är du ett bokproffs - eller vill bli?

Boktugg Insider hjälper dig som vill starta och driva förlag, bygga författarskap och sälja (fler) böcker. 

Läs Analysbrevet (som utkommer två-tre gånger i månaden och går på djupet i trender och strategier för bokförsäljning). Det ingår även längre rapporter och guider kring bokutgivning.

Prova Analysbrevet i 10 dagar för 19 kr. Vi erbjuder även gruppabonnemang.

Men vi fortsätter publicera  tusentals nya artiklar och reportage varje år här på sajten som du kan läsa helt gratis. För våra hundratusentals läsare.

Tack för att du läser Boktugg.