Dags att nominera till Barnradions Bokpris 2023

🏆 Barnradiobokprisnominera. Lystring barnboksförlag – det är dags att nominera böcker för målgruppen 9-12 år till Barnradions Bokpris 2023. Böckerna ska ha utgivningsdag mellan juni 2022 och juni 2023 (ännu ej utkomna titlar kan skickas som pdf), ej faktaböcker eller del i en serie (undantag för bok 1 i ny serie). Senast 28 februari ska böckerna vara inne. Kontakta Manuel Cubas (manuel@cubas.se), producent och programledare, för mer information om vart böcker ska skickas eller andra frågor.
En barnbokskritikergrupp, väljer ut fem böcker som årets barnjury läser och
diskuterar i radioprogrammet. Förra året vann Maria Hellbom med boken Älgkungen.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.