Lisbeth Einehag debuterar med en bok om att vara förälder

Lisbeth Einehag

Min uppväxt i Mölnlycke, utanför Göteborg, andades trygghet. Jag hade många lekkamrater och alldeles runt knuten betade kossorna och humlorna surrade. 

Det enda som ”gnagde” i mig var avsaknaden av syskon.

När jag var åtta år sydde små förkläden på mammas trampsymaskin. Fem olika uppsättningar sydde jag och vek dem fint  på hög och sa sen till mamma: Nu har jag kläderna, kan jag få ett syskon nu? 

Det blev dessvärre inga syskon …

… och jag drömde ofta om att: När jag blir stor, då ska jag fixa en massa ungar själv.

Den drömmen besannades många gånger om och lyckan blev fullkomlig med mannen jag fortfarande delar mitt liv med efter 50-års äktenskap. 

Vi har sju barn och 18 barnbarn ihop hittills.

Mitt liv har kantats med barn på alla möjliga sätt och jag älskar det. Det ger mig en sådan otrolig glädje att kunna tillföra barn något positivt.

Arbeta på fritids och rodda min stora familj tog mycket av min tid i besittning, så det tog mig närmare 50 år att färdigställa min bok: Barn går inte i repris, som jag nu äntligen debuterar med.

Barn går inte i repris

Barn går inte i repris

  • Förlag: B4PRESS
  • Utgiven: 2023-01-05
SJUBARNSMAMMAN LISBETH EINEHAGS debutbok tar upp vikten av att vara en närvarande och engagerad förälder. Lisbeth anser att skaffa barn inte är något man kan ta med en klackspark. Det är ett livsprojekt, som börjar från dag ett, dagen då barnet föds. Barnen kan ju inte välja sina föräldrar … så grundstenenför oss vuxna är att göra ett fullgott jobb för deras skull. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.