Emma Billgren Söderström debuterar med äventyret om de tre skogsgnomerna

Emma Billgren Söderström. Fotograf: Jonas Sonnius

Emma Billgren Söderström heter jag. Jag började att skriva berättelser och historier redan som liten. Ibland bara som ursäkt för att få rita någonting till. Min mamma sa åt mig att jag borde fortsätta på det spåret, och en lärare på gymnasiet fick mig att tänka åt det hållet på riktigt. Han sa åt mig att jag skulle satsa på mitt skrivande, och här är jag nu. Tack Herbert!
Att det blev just Fantasy får jag skylla på min gudfar, och min pappa som gav mig boken Bilbo redan som liten. 

 Jag är född i Göteborg och uppvuxen i Landvetter – Härryda, tillsammans med min mamma och pappa. Jag har studerat Arkeologi och Antik Historia på Uppsala universitet – Campus Gotland i Visby och det stora arkeologi – och historieintresset har jag med som en röd tråd i mitt skrivande. Även mina många timmar framför digitala rollspel samt rollspelstimmar med tärningar och papper tillsammans med Gotlandsvännerna är en stor inspiration till mina böcker.

[Book: ISBN hittades ej]

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.