Veronica Kronholm debuterar med en roman om tidsresor

Veronica Kronholm

Min kärlek till böcker började i ung ålder och drömmen om att bli författare har funnits där sedan barnsben. Tanken var då också att jag skulle bosätta mig på Australienska landsbygden och rädda kängurur på fritiden. Just den biten av drömmen har kanske svalnat en aning. 

Jag och min sambo kommer från Skåne men flyttade upp till Åretrakten i Jämtland 2019 för ett äventyr på ett par år. Vi trivs fantastiskt bra och njuter till fullo av den vackra naturen och lugnet. Jag arbetar dagtid som uppdragsledare för infrastrukturprojekt och ägnar fritiden åt mitt skrivande. Jag arbetar just nu med ett nytt manus inom samma dystopiska värld som K5, samt två andra science fictions. Jag hoppas det blir fler böcker i framtiden nu när jag äntligen vågat kasta mig ut, istället för att gömma mina historier i skrivbordslådan. 

Berättelsen om Prisma som reseguide genom tiden trodde jag på från dag ett, när jag började skriva hennes historia 2018, och jag är så otroligt glad att hon nu får se dagens ljus. 

K5

K5

Hon igen , viskade Jakob med raspig röst.
Ja, jag igen. Jag vet att detta låter underligt men den här manicken kommer att göra herrn kry igen. Jag tog ut den genomskinliga öronsnäckan ur mitt öra och satte den i hans.
Djävulstyg!
Jag svär att det inte är djävulens verk. Var snäll och lugna sig herrn.
Hans kropp ryckte till. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.