Louise Hultqvist och Lise-Lotte Lundgren debuterar med en bakbok för barnen

Louise Hultqvist och Lise-Lotte Lundgren.

Hej vi är Lisen och Lotta. Eller ja Louise och Lise-Lotte som vi egentligen heter. Men våra hela namn låter ju som två vuxna kvinnor som har ordning och kontroll på allt i livet. Fy va tråkigt!

Låt oss i stället presentera Lisen och Lotta. Vi är två mammor som verkligen vet hur livet med barn kan se ut både till vardags och i deras läromiljö. Genom att på nära håll följa barns utveckling i livet, har vi som mammor och barnpedagog lärt oss så otroligt mycket och nu vill vi ge dem något kul tillbaka.

Vi kommer genom våra böcker och spel göra det lättare att bygga självkänsla och att våga låta barn prova själva. Vi njuter av tanken att vi i framtiden inte bara hjälpt till att väcka ett intresse hos barnen, utan att vi också öppnat ögonen på vuxna över vilka kompetenta personer dom har där hemma. Det finaste vi vet är när det glittrar i barnens ögon! Dom ska nu få bjuda in till en fika som inte bara är god utan som dom gjort helt på egen hand. Vi har verkligen fördjupat oss och iakttagit barnen när dom bakar. Vart hittar dom information? Hur länge varar koncentrationen? Vilka moment klarar dom själva?

Den största utmaningen har egentligen inte varit barnvärlden utan att som förälder själv våga kliva åt sidan och låta dem prova sig fram. Vi släpper nu vår första bakbok för barn! Boken är illustrerad med bilder och symboler samt med minimal text för att vara så enkel som möjligt att följa steg för steg. Vi är stoltare än någonsin över att få presentera denna bakbok som vi vet kommer skänka så mycket glädje, självkänsla och roliga stunder tillsammans i köket.

Baka med Alma : strösselkaka

Baka med Alma : strösselkaka

Följ med in i Almas kök och baka en ljuvlig strösselkaka. I hennes kök är alla välkomna och med hjälp av färger och former kan alla följa med. Njut av den stoltaste fikan ni någonsin smakat! 

Med förberedelser och klistermärken, som finns längst bak i boken, hoppas vi skapa självständiga bagare världen över.

Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.