Charlotta Wickman debuterar med en tidsresa för åldern 12-15 år

Charlotta Wickman. Fotograf: Rasmus Wickman

Som liten ville jag bli veterinär och inget annat, nu är jag lantmätare. Har alltid gillat djur och speciellt hästar. Ridning var mitt stora intresse när jag var yngre men när jag pluggade vidare och fick barn pausades detta. Det var då jag kom i gång med skrivandet. 

Är uppvuxen i en by som heter Korsberga, strax utanför staden Hjo. I Korsberga hände det inte så mycket men ändå tyckte jag att det fanns en del mystik. Det var inte bara en gång som jag fick kika mig över axeln då känslan av att någon iakttog mig var så stark. Har alltid haft livlig fantasi men vissa saker jag upplevt har inte riktigt gått att förklara.

Jag hoppas att läsaren till min bok ska kunna lämna sin vardag och bege sig in i en spännande och lite magisk värld. 

Häxdottern

Häxdottern

Alva är ensam, riktigt ensam. Hennes pappa dog när hon var liten och hon blir ständigt plågad av sina klasskompisar. Kanske blir ensamheten än mer påtaglig då hennes syster Felicia har så många kompisar. Alla säger att Alva är konstig. Kanske är det så också. Hon har nämligen börjat se saker som ingen annan verkar se.

En dag förändras Alvas tillvaro drastiskt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.