Liz Essman debuterar med en spänningsroman

Liz Essman

Mitt namn är Liz Essman, född och uppväxt i Östersund, Jämtland. 

Redan som barn älskade jag att lyssna till sagor. Under uppväxten läste jag mycket böcker, skrev egna dikter och berättelser. En författare som tidigt fångade mitt intresse var Ernest Hemingway med boken ”Den gamle och havet.”

Jag är utbildad undersköterska, sjuksköterska, polis och diakon och har arbetat inom samtliga yrken.

Livet samt mina yrken har gett mig erfarenhet med djupa dalar och toppar vilket speglas likt ett spektrum av färg i mitt författarskap.

I kaprifolens skugga

I kaprifolens skugga

Kaprifolen stod i full blom och spred en ljuvlig doft över Bohus-Malmön. Madelaine såg fram emot flytten till ön. Hjärtat värkte av längtan tillbaka till naturen och till det ärvda huset på Stallen som nu var hennes eget. Madelaine kände sig lättad över att renoveringen av huset äntligen var klar och att flyttlådorna var uppackade. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.