Anna Hentilä Wretling debuterar med en bok hon skrev för att överleva

Anna Hentilä Wretling

När jag var 46 år blev jag änka. Livet blev något helt annat än vad jag tänkt mig och jag kastades ner i ett djupt svart hål fyllt av sorg, smärta och kaos, allt var över och förbi. Det var i alla fall vad jag trodde. Men Universum ville annorlunda och visade mig på det mest fantastiska sätt hur jag skulle ta mig vidare. 

Att skriva den här boken under de första två åren av sorg har varit terapi för mig. Jag har alltid gillat att skriva och förmedla saker, men den här gången gick det djupare än så. Jag skrev för att överleva. Att få sätta ord på allt det jag har fått uppleva, både från det allra mörkaste mörka till att bli andligt och spirituellt upplyst, har varit mitt sätt att ta mig framåt. Jag har insett att jag kan släppa all rädsla jag har inför framtiden. Allt kommer bli bra, så länge jag låter min intuition visa vägen från och med nu.

På min högra sida

På min högra sida

Den 7 oktober 2020, tog han sista andetaget. Medan jag satt och höll om honom och med hans panna mot min, försvann hans själ från hans kropp. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.