Olivia Reimhagen debuterar med en roman om oväntade möten i juletid

Olivia Reimhagen

Mitt namn är Olivia Reimhagen. Född och uppvuxen i Malmö, där jag fortfarande bor kvar. 

Att min debut skulle bli en romantisk feelgood är inte särskilt konstigt egentligen, eftersom det även är vad jag älskar att läsa. Det finns, enligt mig, en trygghet i att få läsa om livsöden kantade av diverse sorgligheter med vetskapen om att boken kommer ha ett lyckligt slut. Och att karaktärerna förhoppningsvis hittar kärlek på vägen.   

Även om jag länge fantiserat om att kunna kalla mig författare vet jag inte om jag någonsin trodde på att det kunde bli verklighet, då det kändes som en sådan där ouppnåelig dröm. Vet fortfarande inte om jag vågar tro det är på riktigt, men ändå är den på något vis här nu, min bok. Om att inte vilja fira jul, att sörja en förälder och excentriska grannar. Och kärlek förstås.  

Julstämning uthyres

Julstämning uthyres

William tar gärna jobbet i Malmö över jul då han efter sin mammas död hellre låtsas som om högtiden inte finns. Dessutom är han i desperat behov av de extra pengarna. Det enda han behöver är en plats att bo på i två veckor. Enkelt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.