Jada Pinkett Smith skriver sina memoarer

Jada Pinkett Smith ska skriva om sitt liv. Arkivbild: Jordan Strauss.

Skådespelerskan Jada Pinkett Smith ska skriva sina memoarer, om vägen till berömmelse och om sitt ”komplicerade giftermål” med komikern och skådespelaren Will Smith, skriver Los Angeles Times.

Boken sägs handla om hennes svåra resa från en djup depression till personlig utveckling och firandet av ”feminin kraft”. Enligt förlaget Harper Collins ska den bland annat beröra Jada Pinkett Smiths uppväxt som barn till två missbrukande föräldrar, och hennes nära vänskap med rapparen Tupac Shakur. Boken ska ges ut nästa år.

Nyligen skämtade komikern Chris Rock om Jada Pinkett Smith på Oscarsgalan, då hennes make Will Smith stegade upp på scenen och gav Rock en örfil. Precis efter uppståndelsen publicerade Pinkett Smith ett skriftligt uttalande med budskapet att familjen fokuserade på att läka och att hon och Will Smith tänkte fortsätta som de gjort de senaste 28 åren – med att försöka begripa sig på livet tillsammans.

Boktuggs fotnot: Maken Will Smith släppte en egen självbiografi förra året, Will skriven tillsammans med Mark Manson.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.