Olof Eneroth debuterar med Kugg och den upptagna dagen

Olof Eneroth

Att teckna och berätta historier har varit intressen som har funnits med mig nästan så länge jag kan minnas. Även i tider när jag har fokuserat på studier i helt orelaterade ämnen så har jag alltid haft något eget projekt i bakgrunden på fritiden där jag har kunnat ge uttryck för min kreativitet.

Det som gjorde att intresset tog fart för mig på riktigt var när jag i tonåren började läsa manga och serier, vilket verkligen öppnade mina ögon för alla möjligheter inom visuellt berättande. Parallellt med serieintresset har jag under långa perioder också roat mig med att läsa olika böcker i manusförfattande och berättarteknik.

Jag känner nämligen att det är väldigt tillfredsställande med en riktigt välkonstruerad berättelse, där alla delar fyller en funktion och tillsammans skapar en helhet som kommunicerar ett tydligt budskap på ett så effektivt och effektfullt sätt som möjligt.

Min förhoppning med min debutbok är att jag har lyckats skapa en berättelse som känns just så!

Kugg och den upptagna dagen

Kugg och den upptagna dagen

Kugg är ett magiskt, mekaniskt barn som alltid vill kunna hjälpa till!

Men vad händer när det finns mer att hjälpa till med än vad Kugg är van vid?

 

"Mycket bra!" tycker BTJ.

"[...] Kugg och den upptagna dagen är en finstämd bok om att våga stanna upp och känna efter."

Lektör Maria Nestorzon, BTJ-häfte 19:2022.

Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.