Nicholas Fernholm debuterar med Handbok för oförutsägbarhet – Hur du kan bemöta en komplex och kaotisk värld

Nicholas Fernholm

När problem blir oförutsägbara, såsom de blev under pandemin, hur ska vi då göra för att ta kontroll? Och är kontroll verkligen alltid lösningen på problemet?

Dessa frågor ställde jag mig när jag jobbade med krishanteringen under covid-19-pandemin. Anteckningar, spretiga tankar och insikter från kaotiska, komplexa problem bearbetades och under två års tid blev de sedan denna debutantbok.

Mitt namn är Nicholas Fernholm och jag har alltid ifrågasatt perspektiv, tankar och idéer. Det ligger i mitt DNA att gå på djupet i frågor och se dess del i en större helhet. Denna drivkraft har tagit mig från att vara chef för robotar på sjukhus, bli nominerad till årets talare 2022, till att hantera pandemier och nu nyligen till Polen för att hjälpa flyktingar från Ukraina. I alla dessa föränderliga, komplexa och utmanande situationer så har jag brunnit för att försöka förstå hur och varför vi lyckas, och misslyckas med förändring och komplexitet.

Jag bor på Lidingö i Stockholm, har en underbar sambo och hund. Jag älskar att utmanas och att ha livliga konversationer som löser alla världens utmaningar under en middag med ett vinglas i handen.

[Book: ISBN hittades ej]

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.