Pernilla Enbom debuterar med Melles lillasyster har Adhd

Pernilla Enbom. Fotograf: Pontus Enbom

Något hände med tiden när barnen växte upp, dygnet blev längre på något sätt. Jag fick tid ”över” att reflektera, fundera över livet och upptäcka nya saker, som psykologistudier och barnbokskrivande. Jag har egentligen aldrig drömt om att blir författare, trots att jag älskade godnattsagorna mamma läste för mig och min syster varje kväll. Jag drömde om att bli polis och hjälpa människor i nöd.  Men en dag för drygt 10 år sedan väcktes tanken på att skriva en bok.  Det saknades en historia på marknaden som mina barn hade behövt höra när de växte upp.

Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder (Adhd) svepte in i våra liv dagen min yngsta dotter föddes. Sedan dess har varje dag varit en påminnelse om att inte ta något för givet. Vi anhöriga lär oss att glädjas åt de positiva ögonblicken och kämpa oss genom de negativa. Men hur påverkas syskonen av att växa upp som anhöriga till ett syskon med särskilda behov? Det är historien som nu har fått liv, deras egen historia.

[Book: ISBN hittades ej]

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.