Helene Ragnarsdotter Ternblad debuterar med Systrar i vått och torrt

Helene Ragnarsdotter Ternblad

Nuförtiden bor jag på Västkusten men jag är uppväxt i södra Skåne, där land möter hav och vattnet sköljer in över milslånga vita stränder. Solbelysta gula rapsfält möter mig när jag återvänder till min hembygd för att samla kraft och inspiration. Dessa miljöer dyker gärna upp i mina texter, liksom min hemstad som fått stå modell för de småstadsidyller jag beskriver. 

Jag har ett stort intresse för språk och läser mycket, älskar böcker och bär ständigt hem nya till en redan överfull bokhylla. Att skriva en bok är en dröm som jag vet att jag delar med många andra, det sägs att en av tre svenskar vill skriva en bok. Men med familj, tre barn och heltidsarbete blev det inte många stunder över till att skriva, så de flesta texter hamnade ofärdiga i byrålådan. Det var först när barnen vuxit upp som jag förverkligade min gamla längtan att skriva en bok, inspirerad av en sann historia. Nu finns den i tryck och drömmen har äntligen gått i uppfyllelse!

[Book: ISBN hittades ej]

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.