Jessica Lincke debuterar med RENINGSELD

Fotograf: Lisa Jabar på Annalisa foto AB

Jag tog en världskänd traumabehandling och gjorde om den till en psykologisk spänningsroman. Det sammanfattar mitt arbete med thrillern RENINGSELD, min debut i skönlitteraturen.

Allt började med nördintresset psykologi och en fråga: Tänk om fel person, med fel intentioner, försöker behandla någon med Prolonged Exposure?

Det var under min karriär som utbildningsinriktad föreläsare inom patientbemötande, patientsäkerhet och PTSD som jag kom i kontakt med behandlingsmetoden PE.

Jag har alltid dragits åt mörkret och fascinerats av vad människor inte säger. Det lockar mig att gräva djupare och ställa frågor. Nyfikenheten, nördintresset och fascinationen för mänskligt beteende resulterade i min thrillerdebut.

Titeln RENINGSELD togs fram med hjälp av min man som varit bollplank under resan. Han är först med att höra mina manus eftersom jag ofta högläser under redigering. 2023 ger Simusdotter förlag ut en annan av mina psykologiskt twistade berättelser för jag får inte nog av thrillerskrivandet!

[Book: ISBN hittades ej]

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.