Egenutgivna succéboken ”Lär dig leva” får uppföljare – ges ut på Bookmark förlag

Susan och Mats Billmark släpper en uppflöjare till "Lär dig leva". Pressbild: Anna-Lena Ahlström.

”Lär dig leva”, en egenutgiven självhjälpsbok av Mats och Susan Billmark, gjorde succé 2015. Nu kommer paret med en uppföljare, ”Lär dig leva nu”, som kommer samtidigt som handboken ”Lär dig leva i praktiken”.

Paret, som inte har någon utbildning i psykologi, skrev boken redan 2003, men reviderade den i december 2014 och gav ut på nytt, med enbart marknadsföring i sina egna kanaler till en början.

”I dag vet nästan alla hur de borde bete sig för att må bra. Men det är fortfarande få som vet hur man faktiskt gör för att förändra sitt liv”, säger Susan Billmark i ett pressmeddelande.

”Vi hade ingen aning om att världen skulle se ut som den gör i dag när vi började skriva på boken. Men det är knappast någon tvekan om att ännu fler söker vägledning och förändring i tider som dessa”, fyller hennes man i.

Böckerna släpps den 28 september på Bookmark förlag.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.